anglarsmamma

Mamma till 3 barn vars liv just nu är i full snurr och mycket med myndigheter,har bipolär diagnos och adhd. Detta är som en dagbok för mig,jag skriver vad jag känner just nu för stunden och vet inte vart de slutar...

Bråk och Skrik

Kategori: Allmänt

Jag har överlevt en helg som varit ett helvete på Lördagen.
Min mellan dotter fick utbrott efter utbrott och jag har inte haft mer än mitt ord att visa hur jag har det men då fick jag en ide,jag spelade in några av alla hennes utbrott för jag orkar inte längre få kastat till mig att jag inte gör rätt med mina barn och att jag aldrig ska bli arg osv.
Jag vill inte spela upp detta för att skada min dotter utan jag gör det för hon ska få rätt hjälp och så även jag.
Jag är påväg och förlora mina barn men hoppas nu att dom kanske får en annan syn på hur läget är här hemma.
Ingen annan ser hennes utbrott utan inför andra så ser de nästan ut som jag ogillar min dotter kanske och hon gör ju allt för och vara snäll och är oskyldig.
Hon är världens goaste underbaraste ängel många gånger det är inte det men blir så grymt fel då utbrotten kommer och det är inte bara en gång om dagen när de väl är utan dom avlöser varandra.
Dessa dagar vill jag bara lägga mig ner och försvinna från jordens yta för de gör så ont i min själ att veta att hur jag än gör så kommer de snart ett nytt utbrott.

Söndagen blev dock väldigt go med fint väder och vi var ute och lekte.
Lillan har börjat våga cykla utan jag håller i stången och när hon såg jag inte höll när hon cykla ville hon cykla själv,dock har hon ju stöd hjul men iaf,tycker hon är jätte duktig :D

Min son satt o spela mäst hela helgen vid sitt x-box men var allt ute en sväng igår o skejta lite,han har blivit så stor,saknar att han var hemma och jag var hans idol.. nu är kompisar som är roligare att vara med och jag är bara en penga maskin som ska ge pengar ;P
Men så ska de ju vara när man är tonåring,men saknar min lilla bebis ju :(

Jag hoppas att denna dagen blir trots allt en bra dag,ska snart ha ett möte med en från socialen och ska då spela upp ett av inspelningarna och så får vi se vad jag får höra.
Jag skriver kanske ikväll och berättar.

Puss och Kram på er

Alla ska tycka,peta och vem lyssnar på MIG?

Kategori: Allmänt

Jag är sjukt trött på detta just nu,soc ska tycka hur jag är som mamma till mina 3 änglar,psyk ska tycka hur jag mår,dagis säger till soc vad dom ser skolorna säger vad dom ser,man ska övervaka och studera.
Man ska trycka sitt tycke i mitt ansikte och jag ska bara svälja och säga ja.
Ingen lyssnar på mig.
Jag bad soc om hjälp då jag vart sjuk för har ingen far till mina barn och min man sitter och väntar på sitt uppehållstillstånd nere i sitt hemland.
Även där ska de studeras och granskas om vi älskar varandra.
När ska jag och mina barn få börja leva ett helt normalt liv som alla andra?
Ja,jag har adhd och har deprision och ångest men inget som gör att jag är en fara för mina barn,men de tycker soc.
Jag har haft dessa sjukdomar eller diagnoser hela mitt liv och har varit mamma i 14år och har fostratt mina 3 barn men kärlek och trygghet.
Jag bad om hjälp då jag hade problem med rygg trötthet och ångest.. jag var riktigt dålig och kände att just då gick de inget bra och vara en stark mamma och kärleksfull för jag hade för ont och klarade inte av att alltid vara glad.
Ångrar djupt att jag bad om hjälp...

Detta har jag fått höra av soc.. du ska aldrig visa att du är ledsen eller blir arg i vad barnen gör eller säger,men du ska visa känslor och säga ifrån om dom gör fel....
Du ska vara med dom hela tiden och tillgodo se att dom mår bra... men du ska städa laga mat och hålla dom rena men inte stressa.
Du ska inte be barnen göra sysslor men dom ska hjälpa till....
sen hör till saken att jag misstänker att min mellan tös har adhd då jag ser samma mönster i henne som i mig själv och i min son som med har adhd men nej nej nej.. det är jag som gör att min dotter
får utbrott och skriker.. trots att jag kan vara i köket o laga mat.
Sen till slut får man höra att du förstår ingenting i det vi säger och vi funderar på om du verkligen inser att du inte är en bra mamma och att du skadar dina barn så det som de ser ut nu går inte att barnen kanske inte kan bo kvar.

Jag från halv 7 på morgonen till 23.30  varje dag städar,diskar,tvättar lagar mat,leker med barnen,hämtar o lämnar på dagis skola och ser till att dom kommer dit på morgonen. Jag sätter gränser för mina barn men har inte många regler,bara att dom ska sköta skolan och göra iordning efter sig då dom dragit fram något,att visa respekt och lyssna på sin mamma.
Jag kramar om barnen säger och visar dom att jag älskar dom varje dag,jag hjälper dom med läxor och lyssnar om dom behöver prata av sig. Jag stödjer dom i att få vara barn och vara unik som människa.
Jag försöker göra så mina barn blir starka självsäkra vuxna,utan att bry sig om vad alla andra tycker.
Jag låter mina barn leka och bli skitiga,men aj aj aj... dom ska ej vara smutsiga.. (enligt soc) men hur kan ett barn leka på riktigt om de inte får bli skitiga..

Jag orkar inte längre med livet som de är nu,förlorar jag mina 3 änglar tar jag livet av mig,för jag lever för dom..

Jag hoppas att ni där ute förstår att soc aldrig kommer bli vad dom säger att dom är... till hjälp.
Dom gör mig bara mer insluten och tyst för kan inte lita på någon i detta....

Puss o kram

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Jag är en mamma på snart 34
Har 3 barn 14,snart 8 o snart 3 år.
Bor i en liten ort i väst sverige.
Grymt trött på alla myndigheter som inget gör...